Prenumerera på våra mailutskick för att få nyheter och erbjudanden! Klicka här!

Tillbehör

Vi saluför en mängd olika tillbehör och säkerhetsprodukter till våra liftar och kranar.
Här nedan följer ett axplock.

Batterier

Lifton har valt att jobba med väl utvalda leverantörer för att garantera den bästa kombinationen av kvalité, pris och funktion! Batterierna är i många liftar en del utav maskinens motvikt, vilket gör att det är av yttersta vikt att man byter ut sina batterier mot batterier som uppfyller samtliga utav maskintillverkarens krav och specifikationer.

När du väljer att köpa dina batterier av oss, kan du känna dig trygg i att få dom bästa batterierna på marknaden till de mest konkurrenskraftiga priserna, samtidigt som du säkerställer att du inte tummar på säkerheten i din lift!

Batterier kommer i en mängd konfigurationer med olika kapacitet, polställningar och polfästen. Vänligen kontakta oss så plockar vi fram rätt batteri och bästa dagspris åt dig!

Sala Fallskyddsteknik Basci-kit

Delta komfortsele

Genom vårt samarbete med Sala fallskyddsteknik kan vi erbjuda Delta Comfort sele med snabbkoppling och bälte. En hållbar, enkel och bekväm sele. Belagda och rostskyddade metalldelar och vävband med Repel-teknik som är vattenavstötande och nötningsbeständigt. Patenterad triangulär design som ger den en egen form så att du tar på dig den snabbt och enkelt. Tech-Lite snabbspännen i aluminiumlegering minskar vikten och mängden energi som krävs för att utföra arbetet.
Vattenavstötande band håller dig torr och komfortabel
Den trasselfria designen bidrar till rätt passform för helselen
Nötningsbeständiga band för långvarig styrka
Revolverjusterare ger snabb och enkel justering av selen
Stående D-ring på ryggen

Krantillbehör

Vi tillhandahåller olika tillbehör anpassade att fungera ihop med våra trailerkranar från Paus.

Ta gärna kontakt med någon utav våra säljare så hjälper dom dig med produkter, priser och leveranser!