Prenumerera på våra mailutskick för att få nyheter och erbjudanden! Klicka här!

Integritetspolicy

Vilka vi är

Lifton AB ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter. Genom att kontakta Lifton AB via e-post eller ett formulär har du samtyckt till behandlingen. Spontanansökningar sparas hos Lifton AB men delas inte utanför organisationen.

Enligt dataskyddsförordningen GDPR har du rätt att:

– få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats.
– få dina personuppgifter raderade eller rättade.
– få dina personuppgifter flyttade.
– när som helst begära att behandlingen av dina personuppgifter upphör.
– lämna klagomål till Datainspektionen.

Dessa rättigheter kan begränsas av dataskyddsförordningen.

Cookie-filer

Google Analytics

Google Analytics är en kostnadsfri tjänst som Google tillhandahåller webbplatsinnehavare. Verktyget gör det möjligt att samla in uppgifter om webbplatsbesökarens beteende som till exempel vilka sidor som besöks mest, hur besökare klickar sig genom webbplatsen och orten där besökarna befinner sig. Beroende på tjänstens konfiguration är det även möjligt att kartlägga webbplatsbesökare baserat på demografiska kriterier som ålder och kön.

Google Analytics behandlar personuppgifter som till exempel webbplatsbesökarens IP-adresser. Därutöver behandlar tjänsten även andra typer av uppgifter om webbplatsbesökare som till vistelseort. Dessa uppgifter kan kombineras med andra uppgifter som Google har samlat in om webbplatsbesökaren som till exempel demografiska uppgifter.

Google är certifierade via Privacy Shield Agreement och garanterar därför efterlevnad av European data protection legislation (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI).
Givet EU-domstolens dom i det s.k. Schrems ii-målet har vi vidtagit extra åtgärder för att följa GDPR och hålla uppgifter om våra besökare skyddade. Ett exempel på sådan åtgärd av anonymisering av IP-adresser i Google Analytics.

Du kan neka användning av Google Analytics.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Exempel på inbäddat innehåll.

Videospelare från Youtube.
Du kan neka användning av kakor från youtube.

Videospelare från Vimeo.
Du kan neka användning av kakor från youtube.

Timeline från Facebook.
Du kan neka användning av inbäddat innehåll från facebook.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina personuppgifter med någon utanför vår organisation utöver vad som framgår i denna integritetspolicy.