OBS! Vi vill meddela att vi håller stängt på midsommarafton och vill samtidigt passa på att önska er alla en glad midsommar!

Service och reservdelar

Vårt huvudkontor och verkstad är placerad i Borlänge, Dalarna.

Här finns våra duktiga tekniker samt utrustning för att klara av de allra flesta service och reparationer vi dagligen ställs inför!

Vi utför alltmer service och reparationer för kunders räkning och vi utför även arbeten åt försäkringsbolag där olyckan har varit framme.
Vill ni så utför vi självklart även service och reparationer på plats ute hos er! Här gör vi allt för att stilleståndstiden ska bli så kort som möjligt.

Kvalitet och noggrannhet väger tungt hos oss. Vi utför till exempel alltid kvalitetskontroller på allt som lämnar verkstaden, oavsett om det är nya, begagnade eller servade och reparerade liftar.

Vi använder oss av reservdelar och tillbehör av högsta kvalité för att säkerställa lång hållbarhet och minimalt behov av service och reparationer.

Ett tryggt val med andra ord!

Stora vinkelslipen Skruvar JLG körpanel

Service

Lifton har servicepersonal med olika expertområden och vi utför service och reparation på marknadens alla liftar.

Reservdelar

Vi har reservdelar till de flesta märken och modeller av liftar på marknaden. Kontakta oss gärna för råd och vägledning kring din lift eller kran.

Support

Kontakta oss via formuläret eller ring:

Dennis Edell,
Ansvarig verkstad & reservdelar

Tel: 010 263 70 23
Mail: dennis@lifton.se

Mari Åkerlund,
Support, frakter & admin

Tel: 010 263 70 24
Mail: mari@lifton.se

Batterier

Lifton har valt att jobba med väl utvalda leverantörer för att garantera den bästa kombinationen av kvalité, pris och funktion! Batterierna är i många liftar en del utav maskinens motvikt, vilket gör att det är av yttersta vikt att man byter ut sina batterier mot batterier som uppfyller samtliga utav maskintillverkarens krav och specifikationer.

När du väljer att köpa dina batterier av oss, kan du känna dig trygg i att få dom bästa batterierna på marknaden till de mest konkurrenskraftiga priserna, samtidigt som du säkerställer att du inte tummar på säkerheten i din lift!

Vi säljer naturligtvis även celler och cellpaket som är vanliga i framför allt eldrivna bomliftar där krav på både kraft och mycket kapacitet finns.

Batterier kommer i en mängd konfigurationer med olika kapacitet, polställningar och polfästen. Vänligen kontakta oss så plockar vi fram rätt batteri och bästa dagspris åt dig!

48volt batteripack Nordmax batteri
Sala Fallskydd - Delta Comfortsele

Fallskydd

Genom vårt samarbete med Sala fallskyddsteknik kan vi erbjuda Delta Comfort sele med snabbkoppling och bälte. En hållbar, enkel och bekväm sele. Belagda och rostskyddade metalldelar och vävband med Repel-teknik som är vattenavstötande och nötningsbeständigt. Patenterad triangulär design som ger den en egen form så att du tar på dig den snabbt och enkelt. Tech-Lite snabbspännen i aluminiumlegering minskar vikten och mängden energi som krävs för att utföra arbetet.
Vattenavstötande band som håller dig torr och komfortabel
Trasselfri design bidrar till enkelt handhavande
Nötningsbeständig för lång livslängd
Snabb och enkel justering av selen
D-ring för fastsättning i ryggen

Kontakta oss!

Kontakta oss för support, reservdelar eller teknisk konsultation.

Kontaktformulär, support